EVERLAST представив полегшений молоковоз

Як уже повідомляв AUTO-Consulting, у зв'язку з впровадженням системи автоматичного зважування на дорогах та підвищення штрафів за перевантаження, EVERLAST взяв курс на полегшення всього модельного ряду напівпричепів. Оновлення торкнулося техніки для фермерів, зокрема цистерн для перевезення молока.

Процес глобалізації пред'являє нові все більш високі вимоги до вантажного транспорту, особливо якщо йдеться про транспортування продуктів, що швидко псуються, зокрема молока.

Молоковози Everlast готові до сучасних викликів та конкуренції з найкращими європейськими виробниками, Компанія пропонує нову полегшену конструкцію молоковозів Everlast об'ємом 26 м3, що має масу всього 6 тонн і дозволяє перевозити 26 т молока без штрафів за перевантаження.

Молочна цистерна виконана з урахуванням підвищених вимог щодо обробки поверхні матеріалів. Цистерна обладнана стаціонарною системою SIP миття, для проведення швидкого, якісного та безпечного процесу миття в три етапи: водою, миючим розчином та стадію дезінфекції, і дозволяє не турбуватися про стерильність цистерни.

Крім цього молоковози Everlast повністю відповідають європейським стандартам ATP, які регламентують вимоги до транспорту, що перевозиться продукти, що швидко псуються. При необхідності Everlast забезпечить отримання покупцями техніки цього сертифікату у Польщі.

Читайте також
2021 рік - рік нових можливостей та значних викликів. 2021 рік, як і 2020, можн...
Everlast підбиває підсумки 2021 року
Як уже повідомляв AUTO-Consulting, у зв'язку з впровадженням системи а...
Полегшений молоковоз EVL