Новий газовоз EVERLAST EUROLight

4 жовтня 2021

Багатьом нашим клієнтам вкрай важливо мати можливість імпортувати LPG не тільки з Білорусії або Росії, але і з європейських країн. Не секрет, що українські лабораторії, які перевіряють цистерни на відповідність ADR, відсутні в базах ООН. В результаті цього газовозів, які отримали "свідоцтво" в українських лабораторіях, можуть відмовити в завантаженні на європейському заводі, або помістити на штрафмайданчик де-небудь в Польщі.

У той же час, метою EVERLAST на найближчий період, є висновок нашої продукції на європейський ринок. Тому сертифікація виробництва, виробничих процесів і всього модельного ряду напівпричепів-цистерн ADR, було пріоритетним завданням, якої наша компанія присвячувала максимум зусиль останні 1,5 року. Звичайно, в зв'язку з карантинними обмеженнями і неможливістю відвідування заводу європейськими експертами, процес був відкладений, але цього літа ми знову його відновили.

Процес сертифікації модельного ряду Everlast ми почали з газовозів обсягом 46м3, 48м3 і 50м3. І сьогодні ми можемо похвалитися відвантаженням першого газовоза пройшов сертифікацію за стандартами EN 12493, TPED directive 2010/35 / EU і пройшов перевірку на відповідність ADR-2021 силами європейської лабораторії. Перший сертифікований газовоз EUROLight 46м3 було відвантажено нашому постійному клієнту з Одеси, компанії SP-GAZ.

Everlast продовжує працювати над зменшенням маси всього модельного ряду напівпричепів-цистерн. Тому при розробці нових моделей відповідно до EN 12493 ми переробили кожен вузол для зменшення маси напівпричепа. І результат перевищив наші очікування. Напівпричіп-газовоз об'ємом 46м3, в повній комплектації з насосом, масоміра і котушкою має споряджену масу всього 11 200кг!

Ми з гордістю заявляємо про свої успіхи і вітаємо всіх наших конструкторів, працівників на виробництві, відділ сертифікації з прекрасним результатом!

Окрема подяка компанії SP-GAZ, яка дала згоду на проходження випробування і сертифікації нової моделі. Як результат, наші партнери отримали транспорт, який підвищить ефективність їх логістики і буде заробляти більше грошей на кожному рейсі.

Проект був профінансований фінансовим партнером Everlast - OTP-Leasing

Читайте також
3 листопада 2023

Ми, в Everlast, раді повідомити вам, що цього року ми братимемо участь у виставці Agritech Fair в Ганновері. Agritech Fair - це значуща подія у світі сільськогосподарських технологій, яка надає відмінну можливість компаніям, таким як наша, продемонструвати наші останні інновації та продукти.

Everlast на Agritech Fair 2023 – Дізнайтеся більше про наші нові рішення для транспорту рідин
1 лютого 2022

Нове відвантаження напівпричепів цистерн для транспортування КАС для наших постійних клієнтів агрохімічної компанії GrossDorf 

Напівпричепи для транспортування КАС відвантажені до GrossDorf
15 грудня 2021

Everlast повернувся із Dubai, де проходила головна світова подія на ринку зріджених газів, виставка-конференція LPG Week 2021.

Everlast відвідав LPG Week 2021