Everlast відвідав LPG Week 2021

15 грудня 2021

Everlast вперше брав участь у виставці такого масштабу та значення, спільно з представниками з десятків країн та кількох континентів. Відвідувачів країн Африки, Близького Сходу, Європи та Азії зацікавив наш стенд, який порушив звичний склад учасників. Відзначимо великий інтерес до України, газовозів вироблених в Україні. Професіонали ринку з усього світу серед відвідувачів виставки в Дубаї мають уявлення про те, що Україна є великим експортером сталі, а так само розуміють, що відтак українські газовози мають бути вироблені з української сталі. Дуже шкода, що наші металурги ще не виробляють високоміцну сталь для судин під тиском.

В рамках LPG Week 2021 у сегменті напівпричепів цистерн для зрідженого газу були представлені два італійські виробники, один виробник з Індії, три виробника з Туреччини та завод Everlast, який представляв Україну.

Everlast, з лінійкою полегшених моделей газовозів 46м³, 48м³ та 50м³, з ADR та TPED сертифікацією, як і на українському ринку, був представлений у середньому ціновому сегменті, розташувавшись між італійськими та турецькими виробниками. Наша пропозиція зацікавила як відвідувачів з африканського континенту, де багато країн орієнтується на європейське законодавство, і країни Близького Сходу, де законодавство ще суворіше.

Велика кількість контактів як з дилерами, так і кінцевими споживачами з різних регіонів світу відкривають для Everlast можливості для виходу на нові регіональні ринки.

Крім напівпричіпної техніки для транспортування зріджених газів на виставці LPG WEEK 2021 було представлено велику кількість інжинірингових компаній, виробників газових балонів та навіть газових плит (основний споживач LPG в Африці – це домогосподарства, а не автомобілісти як в Україні).

Традиційно для великих заходів вдалося провести зустрічі з постачальниками комплектуючих для газовозів Everlast. Серед них постачальники газового обладнання, виробники арматури (Rego, Fisher, Cavagna), виробник рівнемірів Rochester, виробник насосів Blackmer та Corken, а також наші давні партнери FAS Flüssiggas-Anlagen GmbH.

Читайте також
3 листопада 2023

Ми, в Everlast, раді повідомити вам, що цього року ми братимемо участь у виставці Agritech Fair в Ганновері. Agritech Fair - це значуща подія у світі сільськогосподарських технологій, яка надає відмінну можливість компаніям, таким як наша, продемонструвати наші останні інновації та продукти.

Everlast на Agritech Fair 2023 – Дізнайтеся більше про наші нові рішення для транспорту рідин
1 лютого 2022

Нове відвантаження напівпричепів цистерн для транспортування КАС для наших постійних клієнтів агрохімічної компанії GrossDorf 

Напівпричепи для транспортування КАС відвантажені до GrossDorf
3 грудня 2021

Everlast візьме участь у міжнародній виставці LPG Week 2021

Everlast їде на виставку у Дубай