Everlast на Agritech Fair 2023

3 листопада 2023

Дорогі друзі та партнери,

Ми, в Everlast, раді повідомити вам, що цього року ми братимемо участь у виставці Agritech Fair в Ганновері. Agritech Fair - це значуща подія у світі сільськогосподарських технологій, яка надає відмінну можливість компаніям, таким як наша, продемонструвати наші останні інновації та продукти.

Про Everlast

Everlast - це відомий виробник резервуарних транспортних засобів та рішень, який спеціалізується на потребах сільськогосподарської галузі. З нашими роками досвіду та зобов'язанням до якості та інновацій, ми пишаємося тим, що пропонуємо нашим клієнтам надійні рішення для зберігання та транспорту рідин.

Відвідайте нас на Agritech Fair

Ми щиро запрошуємо вас відвідати наш стенд на Agritech Fair. Ви знайдете нас в залі 5, стенд D38. Наш досвідчений колектив буде до вашої послуги, щоб представити вам наш широкий спектр резервуарних транспортних засобів та рішень. Незалежно від того, чи шукаєте ви рішення для транспорту рідких добрив, води чи інших сільськогосподарських продуктів, у нас є підходяще рішення для ваших потреб.

Наш новий продукт

Під час виставки ми з гордістю представляємо наш новий продукт, який підвищить ефективність та безпеку вашої сільськогосподарської діяльності. Наш новий резервуарний транспортний засіб пропонує інноваційні функції, які спеціально адаптовані до потреб сільськогосподарського сектора. Незалежно від того, чи йдеться про безпечне зберігання добрив чи надійний транспорт рідин, у нас є рішення для вас.

Ми з нетерпінням чекаємо особисто зустріти вас на виставці Agritech Fair 2023 та надати вам можливість поближче ознайомитися з нашими високоякісними продуктами та послугами. Якщо у вас є питання перед відвідуванням виставки або вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, не соромтеся зв'язатися з нами.

До зустрічі на виставці!

Ваша команда Everlast

Читайте також
1 лютого 2022

Нове відвантаження напівпричепів цистерн для транспортування КАС для наших постійних клієнтів агрохімічної компанії GrossDorf 

Напівпричепи для транспортування КАС відвантажені до GrossDorf
15 грудня 2021

Everlast повернувся із Dubai, де проходила головна світова подія на ринку зріджених газів, виставка-конференція LPG Week 2021.

Everlast відвідав LPG Week 2021
3 грудня 2021

Everlast візьме участь у міжнародній виставці LPG Week 2021

Everlast їде на виставку у Дубай